Ett pass kvar nu

Och sen är det min tur att ha semester! Jag sköt ju på den för att vi skulle till Turkiet men nu blir det inget så gissa om jag svurit lite, men samtidigt har det ju inte varit bra väder så det kanske var en mening med det iallafall?! Plus att nu hinner ju min tatuering läka tills det är dags att (kanske) sola och det är ju bra.

Jag har packat väskan och ryggan väntar på necessär och skor och sen är jag som klar. Är lite förvånad själv att jag lyckades packa min vita väska, jag var iofs ganska säker på att det skulle rymmas i den men helt säker kunde jag ju inte vara.
Nyckeln är lämnad till Danne och Anneli, och cyklarna är inlåsta. Blommorna vattnade två gånger och i morgon rensar jag kylen och bär ut soporna innan jag beger mig till jobbet med väskorna.

Annars har det inte hänt så mycket på den här fronten. Jag har mest jobbat och umgåtts med Lena och Välli. Vi var till Vännäs marknad men jag köpte ingenting. Var lite roligt att se det dock, då har jag fått vara på en marknad iallafall.

Det ska bli lite roligt att se om en viss person ändrar sitt sätt eller om det är samma gamla visa. Det är en sak att säga att man saknar nån och en annan att faktiskt visa det. Handling säger mer än ord fast det är inte alla som har insett det. Det är alltid lätt att säga saker men sen att faktiskt stå för det är en annan  – det återstår att se hur det blir. Jag tänker då inte lyfta ett finger utan nu får h*n bevisa för mig att jag är värd att ha kvar.. Annars – inte min förlust!

Kram på er!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s