Mittiveckan

Åh så skönt att ha varit ledig i två dagar! Nu har det varit ganska full rulle ändå för vi har haft besök av Gammelstadsgänget sen i söndags men det har varit skönt att sluppit jobbet några dagar. Missförstå mig rätt – just nu trivs jag ganska bra i stacken men det tar på krafterna när det ringer mycket.

Igår var vi på secondhandjakt. Jag har ju köpstopp på överdelar så jag kikade lite halvhjärtat bland byxor och skor. Jag såg ett par skitläckra pumps men det var (tack och lov?) för små. Iofs hade de bara kostat några tior men ändå – jag HAR ju skor! Viktor shoppade bigtime med tre par byxor, två kavajer, en skjorta, en väst och en slips. Kim köpte en brynja och en skjorta, eller ja JAG köpte dessa åt han som födelsedagspresent vilket faktiskt var hans eget förslag.

ÅH vad jag vill ha massage!
Har varit lite yr idag och det tror jag kommer från nacken då jag testade jogga lite igår. Jag spände mig säkert och då blev jag spänd i nacken vilket inte är bra för Ingers lilla huve. Det finns en kille på Rullstensgatan som erbjuder massage och jag har tänkt testa flera gånger men det har aldrig blivit av, kanske är dags nu då? 300 kr för 60 minuters massage är ju lite mindre än ca 700 för samma tid på tex Wilmas inne i stan. Visst då är det ju mer spa-upplevelse och det är ju mysigt men just nu vill jag bara bli uppmjukad i nacken.

 

Advertisements

One response to “Mittiveckan

  1. Aha, är det den killen som har reklamlapp uppsatt i er port? (vill minnas att jag sett något sådant där :))

    Unna dig en massage tycker jag – det är ALLTID skönt! 🙂 🙂

    Kramis!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s