12 september, Could’ve been the whiskey…

Huh ikväll är jag trött! Ligger efter med sömnen så jag ska nog snart nanna kudde för i morgon ska jag kliva upp för att åka ner på stan för frukost med Micke innan han åker till Sthlm i några dar.

Jag kunde hämta bilen tidigare i fredags och jag kunde sluta tidigare så vid 15 var jag på Hertz och kvitterade ut min gratis Ford Focus. For förbi hemma för att hämta väskan och sen stack jag mot Luleå med radion på hög volym. Lämnade bilen på Kallax och blev upphämtad av At.
A-le var på landstingsfest så jag satt en stund hos At, och ca 1940 kom vi på att det hade varit gott med vin! En snabb surfning för att kolla öppettiderna på systembolaget på Storheden och sen vroomade vi iväg dit för att handla lite. Det värsta var att vi inte ens var sist där! När vi satte oss i bilen för att åka hem igen så kom det en bil ingasandes på parkeringen, tvärnitade och ett par sprang in på bolaget. Spontanfest eller bara vinsugna som vi!?

A-le kom hem vid 00.30 och då satt vi och surrade som bara den (hos henne då) tills jag kollade klockan och såg att den blivit 03!! Ooops då!

Lördag for vi på stan en sväng och vi hade tänkt ta det lugnt och ha gott om tid på oss att ta det lugnt innan partajandet men det sket ju sig som vanligt. Det är ganska skönt med tjejfest för det gör inget om man inte hunnit klart, det går så bra att sitta och sminka sig samtidigt som man surrar järnet.

Nå för att göra en lång historia kort så kom Niklas oxå över (han skulle gå ut med soporna och bara titta in en sväng men blev sittandes i åtminstone en timma) och när vi tjejer kom ut på krogen så var det som vanligt järnet på dansgolvet som gällde! Vi var så koncentrerade på att dansa så vi inte ens märkte när folk kom fram för att hälsa! Då är det f*n illa haha.. Eller bra beroende på hur man ser det.
När vi kom hem vid 0330 så var jag ganska rejält pottig (det går inte så bra med mitt “inte festa” ;)) så jag trodde jag skulle vara rejält bakis på söndagen men jag var bara TRÖTT! Kanske kan tacka vätskeersättning och Panodil zapp för det 🙂 Johanna som är yngre än oss andra tyckte vi måste köra repris om en månad ungefär.. Jag sa skämtsamt att det tar oss en månad att hämta oss från den här festen och sen en månad för att bygga upp ett sug igen 😉

Igår fyllde Ewa år så jag var förbi där och åt lite tårta medans A-le skulle hämta småtjejerna från Töre, men förutom det så gjorde jag inte många knop alls. Idag har jag gått på stan en sväng, köpte lite t-shirts och så köpte jag faktiskt en klocka!! Jag funderar på om jag kanske vill ha en silverfärgad oxå men det får bli en senare investering. Det är så mycket jag vill ha och göra just nu 🙂

Men nu ska jag nog gå och ropa på “Jonne”, lär somna ganska fort om inte min hjärna får tuppjuck och börjar gå på högvarv som den brukar vilja på att göra ibland..
Natti natti y’all!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s